Nyelvtanulás

OFFERING COURSES SINCE 1996

Business English

Üzleti angol kurzusaink hatékonyan segítik hallgatóinkat az irodai, üzleti és munkahelyi angol nyelvtudás megszerzésében.

General English

Általános angol kurzusaink lépésről-lépésre segítik hallgatóink nyelvi szintjének a fejlesztését.

Language Coaching

A nyelvi coaching az egyéni nyelvi fejlesztés legújabb és legsikeresebb formája, hogy fejlődését a saját kezébe vegye a tanulni vágyó ügyfél.

GROUP - Csoportos oktatás

Fejlessze nyelvtudását munkatársaival, szakmai körben, csoportosan.

INDIVIDUAL - Egyéni oktatás

Használja ki az 1-1 előnyeit, hogy oktatója teljes figyelmét élvezze,  felgyorsítva ezzel  nyelvtanulásának folyamatát.

PAIR - Páros Oktatás

A tökéletes kombináció, ahol élvezi az oktatójának egyedi figyelmét kombinálva a kis- csoportos tanulás előnyeivel.

On-line Oktatás

Akár az otthona nyugalmából vagy a praktikus irodai környezetből, esetleg egy nyugodt kávézóból kíván on-line tanulni? Kipróbált On-line oktatásunk biztosítja a fejlődését.

TAILORED - Személyre szabottan

A 4U programok egyedi igényekre szabott programok, amelyek keretében az Ön személyes, vállalati, csoportos vagy részleg szerinti preferenciáihoz igazítjuk a kurzusainkat.

FAST TRACK - Felgyorsítva

Intenzív kurzusaink lehetőséget adnak ügyfeleinknek, hogy kilépjenek az iroda zárt közegéből és egy közösen összeállított program mentén akár napi 8+ órában is fejleszthessék a nyelvtudásukat.

Language Consultancy

A nyelvi konzultáció egy egyedi szolgáltatás, amelynél teljes körűen felmérjük a dolgozók nyelvi szintjét és üzleti nyelvtudását, majd a teljes nyelvi audit részeként egy összegző javaslatcsomagot prezentálunk  ügyfeleink felé.

Language Skills

A nyelvi készségeket fejlesztő kurzusaink egyedi fókuszt adnak  hallgatóink nyelvtanulásában, hogy elősegíthessük partnereinket egy vagy több speciális terület fejlesztésében.

Többet szeretne megtudni a kurzusainkról?